Biomax International

A Biomax több mint 25 éve az implantológusok ideális partnere. A cég elsődleges célja, hogy ügyfelei számára megbízható stratégiai partner legyen, olyan termékeket, technológiákat és protokollokat nyújtson, amelyek klinikai értéke megkérdőjelezhetetlen, valamint hogy innovatív és egyedülálló szakmai kezdeményezéseket, technikákat hozzon létre az implantációs terápia fejlesztése érdekében.

A Biomet 3i az egyik legnagyobb fogászati implantátum gyártó vállalat világszerte. 1987-ben alapították Floridában (USA), mára a világ 70 országában található képviselete. Vezető szerepet tölt be az új generációs bioaktív implantátumok fejlesztésében és a világ egyik legteljesebb kínálatát nyújtja implantációs protetika terén. Emellet folyamatosan bővíti digitális megoldásainak és regeneratív termékeinek palettáját.

A Biomet 3i által kifejlesztett Osseotite felszín a világ egyik legtöbbet kutatott és legmegbízhatóbb implantációs felszíne, amit az elmúlt 20 évben rengeteg nemzetközi klinikai vizsgálat bizonyít.

Az implantológia területén szerzett 20 éves szakmai tapasztalattal várjuk Önt nemrég megnyílt budapesti üzletünkben is.

biomax-chisiamo