logobiomet

A Biomet 3i meghatározó márka az orális implantológia területén. Az egyik legszélesebb termékpalettát nyújtja implantátum-protetikai megoldási lehetőségekben, de a csontregenerációs anyagok és digitális implantológiai fejlesztések is megtalálhatóak a kínálatában.

Néhány éve a Biomet 3i implantátum kínálata kiegészült egy rendkívül megbízható és innovatív termékkel, az első három funkciós T3 implantátummal.

A Biomet 3i létrehozta a „nulla hiba” gyártási szabványt és minden termékre maximális tolerancia kritériumot állapított meg. A legmodernebb és legfejlettebb gyártói berendezéseket használja és olyan gyártási és minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, amelyek megfelelnek az összes nemzetközi szabályozási követelménynek, sőt meghaladják azokat.

A Biomet és a Biomax International a legkorszerűbb technológiákat nyújtja az implantációs ellátás minden szakaszában.

Implantátumok

Az implantátumválasztékot a formák, átmérők, hosszúságok és a felépítmény-kapcsolatok széles spektruma jellemzi. A Biomet 3i implantátumok kétféle formával (kónikus és cilindrikus), valamint kétféle felépítmény kapcsolattal (Certain belső csatlakozás, illetve külső hatszöges csatlakozás) készülnek.

A T3 kónikus, Certain belső kapcsolattal és integrált Plattform Switchinggel rendelkező implantátum a legfrissebb és leghatékonyabb technológiák esszenciája, amelynek a feladata, hogy az orvosok számára egyszerű, megbízható és kiszámítható implantációs kezelést nyújtson. A SuperShort implantátumokat úgy alakították ki, hogy a minimál invazív beavatkozás és magas teljesítmény iránti igényt egyaránt kielégítse. A LODI egy extra vékony átmérőjű implantátum overdenture pótláshoz.

prodotti-elenco-t3

T3 és Osseotite

prodotti-elenco-supershort

Super Short

prodotti-elenco-lodi

LODI

Eszközök és regeneratív anyagok

Az implantológiai és szájsebészeti készleteket és eszközöket olyan orvosok számára kínáljuk, akik a hatékonyság, pontosság és megbízhatóság szempontjából a legjobbat szeretnék választani.

A regeneratív anyagok (Endobon Xenograft granulátum és Osseoguard membrán) széleskörű irodalommal rendelkeznek, amelyek hosszútávú hatékonyságukat és biztonságosságukat bizonyítják.

prodotti-elenco-kitchirurgici

Biomet 3i készletek

prodotti-elenco-kitrimozione

Implantàtum eltàvolìtò készlet

prodotti-elenco-endobon

Endobon

prodotti-elenco-osseoguard

Osseoguard

Protetikai megoldások és CAD/CAM

Protetikai megoldásaink minden igényt kielégítenek a fogpótlás típusa, anyaga és az implantátum-felépítmény kapcsolat alapján.

A digitális munkafolyamatok lehetővé teszik a rendkívül precíz és pontos protézisek elkészítését.

prodotti-elenco-flexlink

Biomet 3i felépìtmények

prodotti-elenco-flexlink

FlexLink

prodotti-elenco-curvomax

Curvomax

prodotti-elenco-columbus

Low Profile & Columbus Bridge

Sebészeti berendezések

A csúcstechnikájú sebészeti berendezés értékes segítséget nyújt a magas szintű szájsebészeti és implantológiai eljárásokhoz.

Tooth Transformer®

Digitális eszközök

A komplex digitális folyamat végigkíséri a teljes implantológiai eljárást a beültetés megtervezésétől az ideiglenes pótlás elkészítéséig.

prodotti-elenco-navibox

naviBOX

prodotti-elenco-navigator

Navigator System

prodotti-elenco-navident

Navident