Egy szabadalmaztatott, innovatív eljárás, amely képes a kihúzott fogat autológ anyaggá alakítani a csont regenerációja érdekében.

A Tooth Transformer® az egyedülálló eljárás során csökkenti a fogzománc fő alkotórészének, a hidroxiapatitnak a kristályosságát, és hozzáférhetővé teszi a dentinben lévő morfogenetikus fehérjéket és növekedési faktorokat.

A kapott granulátum képes biztosítani az oszteoinduktív mechanizmust, ami a csontregeneráció folyamán stimulálja az adhéziót, a proliferációt és a sejtdifferenciálódást.

toothtransformer01
toothtransformer02

A folyamat a Tooth Grinder®-rel kezdődik

A Tooth Grinder® speciális késekkel felszerelt daráló egység, ami nagyon alacsony fordulatszámon működik. A burkolata üvegszállal megerősített termoplasztikus anyagból, a kések pedig orvosi acélból készülnek, így autoklávozással sterilizálható.
A belehelyezett fogdarabkákat a csontregenerációhoz megfelelő 0,4-0,8 mm-es szemcseméretűre darálja.

Egyszer használatos folyadék készlet

Az egyszer használatos készletben található egy folyadék patron és egy graft gyűjtő tégely.
A patronban lévő folyadékok demineralizálják a darálmányt és biztosítják a végtermék fertőtlenítését és öblítését.
Az eljárás végén a graft gyűjtő tégelyben lesz a felhasználásra kész granulátum.

toothtransformer03

A Tooth Transformer® rendszer előnyei

.01

Autológ graft

Becslések szerint az implantológiai beavatkozások 77%-a igényel valamilyen fajta csontregenerációs eljárást. A TT Transformer használata ezt egyszerűvé és biztonságossá teszi és az autológ graft minden előnyét biztosítja.

.02

Csontregeneráció

A csontregeneráció függ a műtétet végző orvos szaktudásától, de az alkalmazott graft anyag jellegétől is. A TT Transformer garantálja a páciensnek a nagyfokú sikerességet, az orvosnak pedig a gazdaságos és könnyen kezelhető autológ graft anyagot.

.03

Oszteoindukció

Az oszteoindukció minden autológ grafttól elvárható. A TT Transformer készülék a növekedési faktorok jelentős forrását természetes, gyors és biztonságos módon aknázza ki anélkül, hogy invazív eljárásokra lenne szükség.

.04

Növekedési faktorok

A növekedési faktorok elősegítik a csont regenerálódását. A TT Transformer készülék nagy mennyiségű növekedési faktort tesz elérhetővé heterológ anyagok felhasználása vagy invazív sebészeti beavatkozások nélkül.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE
További információ